25 dec. 2012

Top 10 cele mai așteptate gadget-uri în 2013

Ipdad 5, Iphone 6, BlackBerry 10 sunt câteva dintre gadget-uri care ar putea fi lansate anul viitor.

Iată lista:
1. Microsoft Surface Pro
Notebook-ul/tableta Surface Pro va veni echipat cu versiunea completă a Windows 8 și va avea procesor Intel Core i5. Vă permite instalarea atât a aplicațiilor din Windows Store, cât și a celor care funcționau pe Windows 7. Display-ul de o rezoluție de 1920×1080 beneficiază de multi-touch în 10 puncte.
2. iPad 5
Se vehiculează că Apple a început deja producția pentru iPad 5 și că acesta va fi lansat în decursul anului viitor, cu un design îmbunătățit și fiind mai ușor și mai subțire.
3. iPhone 6
Despre acest nou iPhone nu se știe aproape nimic, nici măcar cum se va numi. Unii spun că este posibil să aibă un procesor A6x, alții sunt de părere că Apple va folosi procesorul A7. Un lucru este cert: lansarea unui nou model de iPhone este întotdeauna un eveniment mult anticipat.
4. Microsoft Surface Phone
Într-un reportaj realizat de Wall Street Journal se vorbește despre faptul că Microsoft își pregătește propriul smartphone. Zvonul a apărut după ce s-a aflat că au existat întâlniri între companie și producători de componente  de telefoane.
5. BlackBerry 10
BlackBerry 10 va avea lansarea oficială pe 30 ianuarie și se preconizează că este dispozitivul care va salva Research in Motion (RIM). 5.000 de versiuni alpha au fost distribuite dezvoltatorilor pentru a putea începe lucrul la aplicații.
6. Key Lime Pie
La conferința Google I/O de pe 15 mai se așteaptă lansarea unei noi versiuni a sistemului de operare Android. Sunt numeroase îmbunătățiri așteptate, cum ar fi: suport mai bun pentru fișiere video, afișarea a două aplicații pe ecran în același timp, precum și optimizări legate de consumul de energie.
7. 802.11ac Access Points
Noile routere wireless bazate pe tehnologia 802.11ac vor tripla viteza, fapt ce a dus la poreclirea tehnologiei drept Wi-Fi Gigabit. Netgear, Belkin și Asus au produs deja un lot de routere 802.11ac bazate pe specificațiile asupra cărora s-au pus de acord.
8. Telefoane flexibile
Tehnologia display-urilor care se pot îndoi există deja și poate fi următoarea direcție în care se va îndrepta piața. Datorită flexibilității, daunele produse atunci când scăpăm telefoanele sau le lovim pot fi reduse considerabil. Niciun producător nu și-a anunțat intenția de a fabrica astfel de telefoane, dar având în vedere că tehnologia există ne putem aștepta ca acest lucru să se întâmple în orice clipă.
9. HTC M7
Acest smartphone reprezintă încercarea HTC-ului de a se remarca într-o piață plină de dispozitive extraordinare. Specificațiile cunoscute ale acestui dispozitiv sunt: display de 5 inci, 2 GB RAM, procesor Snapdragon S4 Pro Quadcore și o cameră de 13 MP. Lansarea se estimează că va avea loc în martie.
10. Amplificatoare de energie ETA Devices
ETA Devices este o companie condusă de doi profesori de la MIT care a patentat o nouă tehnologie de reducere a consumului de energie. Aceasta va dubla autonomia smartphone-urilor doar prin adăugarea unui chip.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu