25 dec. 2012

Cum să cucereşti o femeie în doar şase minute

John Handorf, un fost programator de calculatoare din Los Angeles, câştigă bani frumoşi din sfaturi. Prin cursurile înregistrate pe casete video, Handorf încearcă să convingă bărbaţii că nu există femeie care să rezite mai mult de şase minute avansurilor facute după “metoda” sa.
În sprijinul afirmaţiilor sale, americanul dezvăluie declaraţiile bărbaţilor care  au apelat la ajutorul lui, precum şi al celor peste 250 de femei care au acceptat sa iasă cu el, în cel mult şase minute după ce l-au cunoscut.
Handorf le-a explicat ulterior “victimelor” sale că gestul său nu a avut decât un rol demonstrativ, majoritatea lor nereuşind să găsească explicaţia la întrebarea: “Ce anume din comportamentul său le-a sucit minţile?” Această experienţă de Casanova a fost împărţită în patru sfaturi care, în opinia americanului, constituie singurele “ingrediente” pentru o viaţă amoroasă reuşită, scrie petocuri.ro.
Şosetele şi pantofii - Stiu că pare ciudat, dar se pare că şosetele şi pantofii au un rol hotărâtor la începutul unei relaţii şi, mai mult decât atât, acestea sunt un fel de amprentă a bărbatului. Handorf explică cum, de-a lungul experimentelor sale, a încercat diferite şosete şi pantofi şi a constatat că cu cât acestea sunt mai scumpe, cu atât femeile acceptă mai repede o întâlnire. Dar cine se uită la pantofi şi la sosete prima dată? Handorf spune că noi evităm o privire directă asupra bărbatului şi coborâm privirea în pământ. Şi, fără să ne dăm seama, ajungem să ne uităm la pantofii şi sosetele bărbaţilor şi să luăm o hotărâre în mod inconştient.
Mângâierile - În opinia lui Handorf acesta este secretul oricărui început de relaţie. Dacă bărbatul pe care abia l-am cunoscut ne mângâie gingaş pe faţă, se pare că ne topim instantaneu şi inima noastră este pe jumătate cucerită. Atunci când suntem mângaiate, în noi se naşte un sentiment de încredere şi de afecţiune. La o primă întrevedere gestul de a mângâia pe cineva este puţin obraznic, dar atunci când un bărbat face acest lucru, noi automat credem că este stapân pe situaţie şi curajos, dar în acelaşi timp sensibil şi tandru.
Unghiile - Handorf este de părere că unghiile bărbatului sunt cartea lui de vizită. O femeie care vede că potenţialul iubit are unghiile aranjate se gândeşte că el acordă aceeaşi importanţă şi treburilor gospodăreşti. Deci, nu va trebui să faca ordine prin casă în urma lui. Plus că unghiile murdare şi neîngrijte sunt inestetice. Un bărbat poate să fie îmbracat cu cele mai scumpe haine, însă dacă are unghiile murdare nimic nu mai conteaza. Handorf îi sfătuieşte pe bărbaţi să-şi ţină degetele cât mai la vedere când vor să cucerească o femeie.

Banii - Chiar dacă recunoaşte că nu este complet lipsită de importanţă, situaţia materială a cuceritorului joacă un rol secundar. "Este clar că nicio femeie nu va începe o relaţie, dacă ştie de la început că cel din faţa ei nu are mijloace materiale. Dar atunci când acest lucru este adevărat, bărbaţii trebuie să-l mascheze cu grijă. Iar când au bani, este bine ca, în primele şase minute, să facă un gest oricât de minor prin care să dovedească "potenţa" financiară", afirmă americanul.



 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu