30 aug. 2013

"Boyfriend Tracker", aplicaţia care ajută femeile GELOASE să-şi ţină sub control iubitul






O nouă aplicație care a fost disponibilă pentru o perioadă în Google Play face furori în Brazilia, o țară cunoscută pentru sângele fierbinte şi oamenii cu caracter, care totodată au foarte des probleme cu infidelitatea.   Această aplicație, care este o metodă de spionaj, poate fi folosită doar de cei care au smartphone-uri, iar jumătatea care bănuiește că este înșelat, poate afla ce mesaje trimite celălat și chiar locul unde se află.



Mai mult, aceasta are și o funcție prin care smartphone-ul celui bănuit de infidelitate apelează numărul partenerului, astfel ca acesta din urmă poate asculta tot ce vorbește primul. Cei care doresc să-și spioneze partenerul trebuie doar să aibă acces la smartphone-ul acestuia și să instaleze aplicația “Boyfriend Tracker”, scrie smartphone.md.



“Brazilienii sunt un popor gelos, ce altceva pot spune? Bineînțeles că o astfel de aplicație va deveni populară”, a spus o braziliancă în vîrstă de 47 de ani. Aplicația a fost scoasă din magazinul de aplicații de la Google, în urma a numeroase plîngeri privind încălcarea intimității personale.



Totuși, aceasta poate fi descarcată direct de pe site-ul companiei care a lansat-o pe piaţă. “Boyfriend Tracker” a atras circa 50.000 de utilizatori, la două luni de la lansarea ei și este în principal destinată femeilor, care tind să fie mult mai geloase decît bărbații.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu